Rólunk

Több mint két hónapig tartott, és csaknem 900 hallgatót érintett az első University Electronic Games (UEG), a DEHÖK eddigi legnagyobb, saját szervezésű online versenye.

Melyek a játékkategóriák?

Összesen hat játékfajtában – League of Legendsben (LOL), Valorantban, FIFA 21 PlayStationben és Xboxban, Hearthstone-ban, sakkban (LiChess) és Honfoglalóban – ragadnak konzolt az egyetemi hallgatók. LOL-ban és Valorantban csapat-, míg a többiben kizárólag egyéni versenyeket rendeznek.

Díjak

Cseppet sem meglepő, hogy olyan sokan érdeklődtek a megmérettetés iránt, hiszen a bajnoki cím mellé 20 000 forint jutalom is jár, és a dobogósok sem távoznak üres kézzel a kibertérből: a 2. hely egyetemi pulcsit, a 3. pedig egyetemi sálat „ér”.

UEG Season 1. Számokban

Összegző adatok

Analitika

Versenyszámok

Season 2 újítások

3 ÚJ JÁTÉK

1.000.000 Ft összdíjazás

1.000.000 Ft összdíjazás! A University of Electronic Games 2. szezonjára több, mint 1 millió forint értékben készülünk tárgyi és ösztöndíj nyereményekkel. Ez az előző szezon összdíjazását is meghaladja.

Új weboldal és felület

Legnagyobb újításunk az UEG saját felülete, a www.ueg.unideb.hu. Az idei szezontól egyedülállóan, a bajnokság önálló felületén tudnak regisztrálni és jelentkezni a játékosok a különböző játékokra. A meccsek eredményei és a bajnokság fontos infromációi is itt lesznek elérhetők.

Kibővített szabályzatok

A korábbi szezon játékos és szervezői tapasztalatai alapján formáltuk és bővítettük a meglévő szabályzatainkat. Az új játékok mellett a meglévő játékok szabályzatai is frissítve lettek.

UEG Season 2. Számokban

Versenyszámok

Analitika

Season 3 újítások

Discord szerverek

A korábbi szezon újitásait megtartva a következő játékoknál bevezettük a Discord szervereket: League of Legends, Counter Strike: GO, Valorant, Rocket League, HearthStone. Ezzel is gördülékenyebbé téve a szervezést és fokozva a verseny élményét.

UEG Season 3. Számokban

8 Játék
132 Csapat
932 Játékos
3237 Lejátszott meccs

Season 4 újítások

Új nyeremények

A 4. szezonban tárgynyereményekkel bővült a díjazási rendszerünk. Értékes gamer egeret, headsetet és egérpadot nyerhetnek az élvonalban végzők. 

Offline döntők

A 4. szezonban azok a játékosok, akik eljutnak az elődöntőkig automatikusan kvalifikálják magukat az offline döntőbe, ami a Campus Fesztiválon lesz megrendezve!

Szervezők